Verzamel momenten, mooie mensen en bescheiden wensen.

August 18, 2017

 

Verzamel momenten, mooie mensen en bescheiden wensen. 

 

Het is inmiddels laat, maar een goede koffiecursus houd je aardig op de been.

 

Vanmiddag de laatste dingetjes klaargezet en hopelijk nu toch echt voor de laatste keer de freakshakes uitgeprobeerd. Want dit gaat anders echt niet goed. Echt niet.

Zeven verschillende shakes; heel zoet, bomvol calorieën, maar ooh zo leuk en oooh zo lekker.

 

Onze buurtjes van het nieuwe pand blij gemaakt met de laatste smaken, snel de boel weer aan kant gemaakt en onze FB, INSTA en website online gegooid.

 

Ondertussen stroomden de nieuwe collega’s binnen, even gezellig gebabbeld en mentaal voorbereid op alle barista skills die we uit de kast moesten gaan trekken.

Iets later was de oude garde die nog achter hoge torens afwas stond, omdat we bij de Peul nog 50 oudjes van heerlijk eten moesten voorzien. Maar dat mocht de pret zeker niet drukken.

 

Onze koffie-Guus was gearriveerd (we hebben namelijk ook nog een hond-Guus) en de cappuccino’s vlogen de mokken in. Alle in- en outs werden besproken, helemaal bij-geborreld en bijna ready voor een drukke openingsweek.

 

3 Uurtjes later snel even de laptops open gedaan om te kijken hoe het met de online statistieken stond. WAUW. Wat een leuke reacties. En veel. Wat veel reacties!

 

We kunnen niks anders zeggen dan bedankt. Bedankt voor iedereen die even op de deur klopt om ons succes te wensen. Bedankt voor alle oude vrouwtjes die achter de rollator langs waggelen om te vragen of de gebloemde lampenkampjes ook te koop zijn. Bedankt voor alle respons op Social Media. Echt zo ontzettend leuk!

 

De dag is een cadeautje. Een verrassing met een grote strik. En de gelukkige ontvanger, dag in, dag uit, ben ik. 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload