Van Ballen&Beugels naar Shakes&Cakes

August 14, 2017

 

 

Niet het feestje vinden, maar het feestje zijn. Dat is ons grote geheim.

 

 

6 Jaar lang hebben we met heel veel plezier ’t Peuleke opgebouwd tot iets waar we elke dag een beetje meer naar streefden. Begonnen met waar het ‘Peuleke was geëindigd en opgebouwd tot iets waar we trots op zijn. De gezelligheid van het Café, waar feestjes kunnen worden gegeven, lekker kan worden gegeten en gedronken en ook kinderen het naar de zin hebben.  6 Jaar later is de Peul wel groot geworden, te groot misschien. Lange dagen, veel uren en weinig rust. Het plezier waarmee we zijn begonnen willen we steken in onze nieuwe plan, een plan waar we eigenlijk altijd al van droomden. Een gezellige hippe tent met alles wat maar lekker is, iets waar we alle creativiteit in kunnen gooien. Heerlijke broodjes, goede koffie, nieuwe trends en vooral veel heerlijke zoetigheid. Héééél veel heerlijke zoetigheid. 

Het idee was rond, de stemmen waren geteld en het plan ging door!

Een paar pandjes en brainstormsessies verder, liepen we er zo tegen aan. Bisschopstraat 17. PERFECT! Gezellig, knus en een ideale ligging.

Avonden lang Pinterest borden pinnen, alles wat maar lekker is uitproberen en duizenden foto’s maken. Stukje bij beetje werd het plan uitgebreid en het shoppen kon beginnen!

 

Tafels, stoeltjes, servies, koelingen, koffieapparaat en een ijsmachine. Prullaria, freubeltjes, accessoires en versiersels. Ondertussen de vloer in de lak, muren in de verf, ontwerpen bij de drukker en aanvraag voor een terrasvergunning bij de gemeente.

 

“Als ongeluk in een klein hoekje zit, dan zit geluk dus bijna overal”

En niets was minder waar!

 

Ons feestje gaat beginnen, en we gaan het niet vinden, maar we gaan het zijn!

 

We zien jullie graag vanaf 21 augustus @shakesandcakes 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Recente berichten
Please reload

Archief
Please reload